Cum gasesti taxi sau benzinarie cu telefonul ?


Potrivit specialistilor in domeniu, cele mai descarcate programe in Romania ne ajuta sa ajungem la cea mai apropiata benzinarie sau service, ori comanda, taxiul.

Tot ce ai nevoie e sa ai conexiune la internet pe smartphone. Daca stai mult in masina, Auto.ro sau carburantGPS sunt aplicatii necesare, mai ales daca soferul nu este atent atunci cand alimenteaza.

Daca puneti benzina in loc de motorina, va costa bani, dar si tot restul zilei. Iesim din impas tot cu ajutorul tehnologiei.

Daca esti neatent, incepator, neindemanatic, dezinteresat de felul in care functioneaza masina, trebuie sa ai pe telefon aplicatia care sa-ti spuna care service este mai aproape.

Cea mai populara aplicatie de taxi este Star Taxi

Pentru taxi, vei avea nevoie de bani cash. E la indemana aplicatia CautATM.

Vi s-a intamplat cu siguranta sa uitati unde ati parcat masina. Find my Car sau Take me to my car sunt aplicatii care va amintesc unde ati oprit autoturismul, pentru ca foloseste GPS-ul.

Daca nu aveti masina, posibil sa aveti nevoie de aplicatia Transport Urban, care va spune ce mijloace de transport trebuie sa luati, ca sa ajungeti la destinatie.Source link

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message

CREARE DE SITE © 2022 | Un produs crearedesite.com | Toate drepturile rezervate